kycklinggryta med bulgur

Du behöver:
Ca 10 små kycklingfiléer 
1 paket krossade tomater örter
1 lök
Olja
2 dl Stuvade hackad spenat (coops är att rekommendera) 
Ca 1,5 dl grädde
Salt
Svartpeppar
Vitpeppar
Oregano 
Bulgur
 
Gör såhär:
Skär kycklingen i strimlor, stek  med olja gärna i en gjutjärnkastrull  med salt och peppar till de är genomstekta, lägg åt sidan.  Hacka lök i små bitar och Stek i gjutjärnkastrullen till den fått färg, lägg den tillsammans med kyckling. Häll i krossade tomaterna och spenaten i kastrullen, låt de koka i ca 3 min. Ta i löken och kycklingen i tomtsåsen tillsammans med grädde. Krydda med oregano, vitpeppar och kanske salt efter egen smak. Låt koka i ca 10 min på svag värme . Koka bulgur enligt paketet. När bulguren är färdig så är de dags att äta. Servera gärna hemmagjord pizzasallad! 
 
Smaklig måltid!