kycklingpaj

Du behöver:
2 normal stora kycklingfiléer 
1/2 purjolök 
1/2 röd paprika 
1 burk creme fraiche paprika & chili
3 ägg
Riven gratängost
Salt & peppar
Färdig pajdeg 
Smör
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200°.
Skär kycklingen i mindre bitar. Strimla purjolöken. Salta/peppra & stek kycklingen i smör i en stekpanna. När kycklingen är klar tillsätt purjolöken, låt den fräsa med en stund tills dem blivit mjuk. Häll över i en bunke och låt svalna lite.
Tryck ut den färdiga pajdegen i en pajform och nagga den med en gaffel, när ugnen är varm sätt in pajdegen i 10 min. Skär paprikan i bitar och bland med purjolöken och kycklingen. Ha sedan i creme frachié, ägg och hälften av osten och blanda. Häll över röran i det varma pajskalet och ha på resten av osten. Ställ i ugnen i 35 min eller tills den fått fin brund färg.  Servera gärna med en sallad! 
Smaklig måltid!